Background Image

FOTOGRAFIE ȘI CONSULTANTA PSIHOLOGICA

image

FOTOGRAFIE

Pentru că mulți dintre dumneavoastră doriți ca ceremonia funerara să rămână în amintirea și sufletul familiei, Profian vă pune la dispoziție servicii diversificate și va recomanda o echipa de profesionalisti pentru surprinderea ceremoniei de
înmormântare.
Vă putem ajuta cu recomabdari către un personal dedicat si atent ales care sa se ocupe de surprinderea momentului pe care dvs îl alegeți si îl personalizați în funcție de dorința dvs prin imagini foto, video și montaje realizate cu grijă și suflet.

image

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

Cu toții știm cât de dureros este să pierzi pe cineva drag și uneori ce traume implică acest lucru.
Există oameni care pot depăși astfel de situații mai ușor și oameni care au nevoie de ajutor, îndrumare și consiliere de specialitate pentru a face față unor astfel de situații!
Tocmai pentru că ne gândim la fiecare situație pe care o întâmpinăm și ne dorim să vă oferim suportul nostru necondiționat, societatea noastră vă pune la dispoziție serviciul de consiliere psihologică, serviciu autorizat pentru activitatea referitoare la sănătatea umană.
Consilierea psihologică poate ajuta în procesul de acceptare și este benefică pentru situațiile dificile create de pierderea unei persoane dragi.
Se poate realiza fie prin întâlniri cu consilierul nostru la sediul declarat al societății noastre, fie la domiciliul dumneavoastră !