Background Image

PACHETE PARASTAS

image

Venim in sprijinul celor care ne ofera increderea cu o varietate de pachete pentru parastas si ceremonia de inmormantare.
Pachetele pentru parastas sunt complete pana la ultimul detaliu, astfel incat singura dumneavoastra atributie ramane aceea de a participa la sujba pentru inmormantare, partea organizatorica fiind lasata in sarcina noastra.
Pachetele pentru parastas includ:
- vase (farfurie si cana din opal alb, lingura de inox)
- prosoape albe
- prosoape albe mari cu lumanare alba si protectie pentru ceara necesare pentru preoti si dascal
- batiste albe calitate superioara cu lumanare alba cu protectie pentru ceara si banut
- produse alimentare
- colive (caserola pentru fiecare pachet si doua colive mari platou)
- colaci necesari pentru ceremonia de inmormantare (cap, prescura si arhanghel) si japoneze
- pominete (mar si covrig)
- sticla vin si sticla vin cu ulei
- doliu de piept si doliu de usa
- iconita, lumanari, set tamaie, set toiag
- sac pentru oseminte (la cerere)
* Pachetele pentru parastas se personalizeaza in functie de necesitatile dumneavoastra, iar preturile se calculeaza in functie de numarul necesar de pachete. 

image

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de servicii funerare non-stop din Bucuresti, datorită atenției pe care echipa noastră o acordă fiecarui detaliu în parte și pentru că ne asigurăm mereu ca ultimul omagiu să fie unul lipsit de griji. Planificarea până la cel mai mic detaliu organizatoric și cunoasterea tradițiilor, ne recomandă și pentru organizarea parastaselor.
Pachetele pentru parastas sunt complete pentru ceremonia de inmormantare si realizate cu atentie si grija, toate produsele fiind de calitate superioara, totul realizat pe nuante de alb.