SERVICII

PACHETE PARASTAS SI CATERING CAPELA

Venim in sprijinul celor care ne ofera increderea cu o varietate de pachete pentru parastas realizate in functie de optiunile
dumneavoastra dar si de bugetul pe care va doriti sa il alocati in astfel de cazuri.

SICRIE COMPLET ECHIPATE

Un sicriu are un rol semnificativ de important in timpul funeraliilor. Acesta poate sa reflecte caracterul, preferințele sau personalitatea persoanei pierdute sau poate exprima pur și simplu legatura pe care o simțiți dumneavoastra cu aceasta.

TRANSPORT FUNERAR 

Asiguram serviciile de transport funerar cu masini funerare autorizate care acopera necesitațile dumneavoastra.
Transport funerar in orice sector din Bucuresti, zonele limitrofe si in toate judetele si orasele tarii.

IMBALSAMARE - TOALETARE - COSMETIZARE

Nu trebuie sa va faceti griji pentru aspectele ce tin de imbalsamare si toaletare dupa deces, pentru ca echipa noastra este pregatita sa va ajute in acest sens.

MEDIC LEGIST

In momentele dureroase este firesc sa nu va doriti sa va aglomerati cu astfel de detalii care trebuie bifate in desfasurarea unei inmormantari.

INCINERARE

O metoda adaptata prezentului, incinerarea este deseori luata in calcul de unele familii in cazurile de deces.

COROANE SI BUCHETE FUNERARE

Va punem la dispozitie aranjamente funerare din flori naturale, artificiale și flori de sapun, dar si buchete funerare realizate cu implicare si grija. Aceastea reprezintă un omagiu de nelipsit, adus persoanei trecute in nefiinta.
Coroanele funerare sunt lucrate pe suport in forma de inima sau cerc, pe burete cu apa pentru o rezistenta sporita si asezate pe suport metalic.

FOTOGRAFIE SI CONSULTANTA PSIHOLOGICA

Pentru ca multi dintre dumneavoastra doriți ca ceremonia funerara sa ramana în amintirea și sufletul familiei, Profian va pune la dispoziție servicii diversificate și va recomanda o echipa de profesionalisti pentru surprinderea ceremoniei de inmormantare.