Background Image

SICRIE

image

Un sicriu are un rol semnificativ de important în timpul funeraliilor. Acesta poate să reflecte caracterul, preferințele sau personalitatea persoanei pierdute sau poate exprima pur și simplu legătura pe care o simțiți dumneavoastră cu aceasta. Va punem la dispozitie o gamă diversificata de sicrie clasice sau moderne, care pot fi încadrate de la simplitate la lux în funcție de design, material, accesorii, nuanțe.

Toate sicriele pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt complet echipate și conțin: capitonajul capacului; garnitura pentru interiorul sicriului; 2 orare (orarul mare si orarul mic); pernă pentru decedat; voal fata; bentiță; cruce din lemn inscripționată.

image

Gama noastră completă de servicii funerare vă pune la dispoziție sicrie din diverse esențe de lemn : fag, tei, arin, brad, plop, la prețuri pentru toate posibilitățile.

Oferim diversitate cu sicrie complet echipate, accesibile, dar și sicrie de lux sau personalizate (după caz), care să răspundă cerințelor și nevoilor dumneavoastră.